Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

festékkeverő gép

kifejezésre
1

Festékkeverő gép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kövesdi Kft.

  Kövesdi Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu Kövesdi Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu Kövesdi Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu

  1225 Budapest, Ánizs u. 3.

  Cégünk festékek kereskedelmével foglalkozik. Autó-, ipari-, autóipari és bútoripari festékek széles választékban kaphatók.


  Részletek
 • 2. Hartmann Kft.

  Hartmann Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Festékkeverő gép - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Csömöri út 2-4.

  Cégünk barkácsgép kölcsönzéssel és értékesítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Keményfém Kft.

  2373 Dabas, Vasút u. 105.

  Cégünket 1991-ben 4 magánszemély és a Dabasi Nyomda alapította. A WIDIA termékeit kizárólagos joggal értékesítjük, melynek alapfeltétele, hogy megteremtettük a gyári színvonallal megegyező élezőbázist. Jelenleg - az ország minden pontjáról - több mint 200 nyomda késeit élezzük rendszeresen.


  Részletek
 • 4. Szerszámház

  7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 2.

  Ha akarja gépeinket kikölcsönözheti, de ha szeretné meg is veheti! Szerszámkínálatunkat az országban 2 helyen - Pécs, Veszprém, megtalálhatják.


  Részletek
 • 5. MEFFERT HUNGÁRIA Festékgyártó és Kereskedelmi Kft.

  2651 Rétság, Rákóczi utca 6.

  Tevékenységeink: házépítéssel kapcsolatos festékek, lakkok, javító termékek, műgyanta vakolatok importálása, illetve nagykereskedelme. Az ország festékboltjainak ellátása terítőjárattal, kivitelezői hálózatépítés, és festékkeverő gépek kihelyezése.
  A festékek széles színválasztéka, illetve szinezhetősége csak egyik része a komplex megoldásnak. Cégünk forgalmazza a termékhez speciálisan kialakított hígítókat, illetve az együtt használatos kiegészítő anyagokat. Alapozókat, vakolatokat, glett és javítóanyagok...


  Részletek
 • 6. Gépszektor Kft.

  1141 Budapest, Vezér u. 101.

  Kertészeti, építőipari gépekkel, kéziszerszámokkal, szerviszolgáltatással, bérbeadással állunk partnereink rendelkezésére.


  Részletek
 • 7. Vasex Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.

  5900 Orosháza, Török Ignác utca 40.


  Részletek
 • 8. Zégép Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Zrínyi u. 87.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak